Vi hos Erider engasjerer oss for miljøet. I dag er transport en av de største kildene til luftforurensing. Dette gir helserisiko for den enkelte, og bidrar til økt belastning på økosystemet vårt. Etter mange års utvikling, introduserer vi nå en elektrisk tohjuling som faktisk har de kvaliteter som skal til for å fungere i hverdagen. Vi tar nå et steg inn i fremtiden.

 

Dette er den første elektriske tohjulingen med høy effekt og stilfullt design. Med en ren, effektiv elektromotor revolusjonerer E-Rider mc-verden med superlativer som: Miljøvennlig – ingen CO2 utslipp, Økonomisk, Innovativ, og pene brukervennlige design.

 

Med en lynrask akselerasjon, toppfart som vanlig 125cc, og en rekkevidde på opp til 200 km på en ladning, har E-rider motorsyklene de kvalitetene vi nordmenn verdsetter mest i hverdagen.

 

Motorsyklene lades enkelt opp i vanlig 230v veggkontakt, og er fulladet etter kun 3,5 timer. Det smarte batteriovervåkingssystemet innebygget i sykkelen har kontroll til enhver tid. Systemet ballanserer batteriene når de har nådd sine cellespenningsgrenser, slik at den ikke fortsetter å trekke strøm ved optimal lading. E-Rider har 8 år og 50000 kilometer garanti på sine battericeller.

 

Vi bygger på nyskapende nullutslipp teknologi og tilbyr forbrukeren et rent, og etterlengtet alternativ til en fin pris - Null utslipp, null utgifter.

 

I Oslo Akershus området har det kommet mange ladestasjoner.

Uansett hvor du har erender i løpet av dagen er det en ladestasjon                    

for din elektriske tohjuling i nærheten, Se mer på :

 

Elektrisk MC

Fordelen med elektrisk

E-Rider er utformet som et miljøvennlig, kraftig alternativ til både arbeid og fritid. Du har fordelene som med tradisjonelle bensindrevne scootere, bare uten støy og forurensning!

 

Med en elektrisk tohjuling vil du kunne bevege deg rundt uavhengig av køer, kostbart vedlikehold, oljeskift, bensinpriser og dyre besøk på bensinstasjoner. - og du vil sitte igjen med en god, miljøvennlig følelse.

 

Alle E-Rider motorsykler er utstyrt med en kraftig, vedlikeholdsfri elektromotor. Motoren sitter montert på bakhjulsnavet, som sørger for et svært effektivt system. Ikke bare minsker det friksjonstapet ved å eliminere både clutch og diverse tannhjul, men det fjerner også behovet for rutinemessig vedlikehold. Resultatet er selvfølgelig ingen mekaniske problemer og økt rekkevidde .

Et langsiktig perspektiv

For å gi sjaføren en eksepsjonell kjøreopplevelse, er enhver E-Rider

motorsykkel  utformet med tanke på kvalitet.

 

Utover det, kan ikke engangskostnaden for en E-rider sammenlignes med tradisjonelle bensindrevede Mc'er og utgiftene som følger.

 

For hver eneste kjørte mil besparer man både miljøet og lommeboken, noe som også gjør det betydelig mer underholdende. I sammneligning med en bensinderevet mc, sparer eieren penger på drivstoff og vedlikehold fra dag én

 

Du slipper

Det er mange klare fordeler ved å velge elektrisk : Ingen grunn til å besøke bensinstasjoner, ingen olje , ingen eksos , etc.

 

I tillegg er det en rekke fordeler som oppleves av E-Rider eiere på en jevnlig basis. Bak utformingen av hver detalj, er en filosofi om elegant enkelhet. Det holder motorsykkelens vekt lav, og eliminerer all rutinemessig vedlikehold av drivverket, og bidrar også til en "stealthy" akselerasjon.

 

Resultatet er en utrolig spennende tur, og en eier opplevelse som verdsettes mil etter mil.

Miljø

Det 100 % elektriske drivverket reduserer CO2 og giftige gass utslipp samtidig som den besparer våre oljereserver. Uavhengig av hvilken som helst personlig eller politisk grunn. Det elektriske nettet blir stadig mer effektiv år etter år.

I samme takt som utviklingen, vil en E-rider bli mer energieffektiv og renere for hvert år som går. 

 

For de som virkelig håper på absolutt energi - uavhengighet. Er det også mulig å drive en E-Rider kun via fornybare energikilder.

 

Uansett hvor energien kommer fra, er det noe veldig befriende ved å passere en bensinstasjon hvor prisene kun fortsetter å treffe nye høyder.

Renere for hvert år

Mer enn 50 studier og analyser konkluderer : Betraktlig mindre utslipp fra elektriske kjøretøy.

 

For en el-bil vil karbonutslippsreduksjonen ligge på 70 %.

 

For tohjulinger og motorsykler vil reduksjonen i utslipp være over 90%.

 

Elektriske kjøretøy vil hjelpe til å eliminere og flytte utslippe fra de store befolkningssentrene. Utslippene fra noen få tusen strøm-kraftverk er betraktelig mye lettere enn å kontrollere utslippene fra 200 MILLIONER kjøretøys enderør!

 

Er det ikke?

Cargo Yellow
08 Puma-Blinkerspiegel 2
11263131_1074175592611148_5735938001862907801_n
Thunder1.jpg
Ar_57
PUMAaandaBMWa5